Konfirmationsfotografering

Når den store dag i et ungt menneskes liv skal fejres, er det kun på sin plads, at det bliver markeret med nogle gode billeder.

Og hos Fotograferne Vesterbro kan vi hjælpe med at levere billederne, så du får den bedste udgave af de gode minder om konfirmandens overgang til de voksnes rækker. Det gælder uanset om du er til den klassiske portrætstil eller ønsker et anderledes og moderne udtryk.

Lad os hjælpe med at skabe de vedvarende minder af konfirmationen

Alle de skønne øjeblikke fra konfirmationen kan foreviges gennem vores alsidige fotoarbejde. Vi kan naturligvis sørge for konfirmationsportrættet i vores studie på Vesterbro – men der er også rigtigt gode muligheder for at få nogle gode billeder i den omkringliggende natur. Desuden tilbyder vi fotografering ved selve konfirmationen og konfirmationsfesten efter dit ønske. For det er en ganske særlig dag med pomp og pragt, der inviterer til at der bliver taget autentiske og stemningsbilleder af både konfirmand og familie.

Tag fat i os, hvis du har brug for en professionel fotograf til konfirmationen

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at få digitale stemningsbilleder eller fremkaldte konfirmationsbilleder af dagens hovedperson og eventuelt nærmeste familie i studiet eller on location, så kontakt os for priser på konfirmationsfotografering. Vi kan sørge for, at du får knivskarpe og gode billeder i alle de situationer, du ønsker dig.

Kontakt os her

Vælg en professionel konfirmationsfotograf til den helt store dag

Når du vælger os som din konfirmationsfotograf sikrer du dig, at billederne bliver så gode, som de kan blive. Hele vores team består af uddannede fotografer, der ved, hvad hver eneste situation kræver, og har øje for at indfange den stemning, der er på så vigtig en dag, og tage de billeder, der afspejler de meget personlige minder, som konfirmationen skaber. Vi arbejder derfor hele tiden på at fange billederne, der indkapsler og indfanger de ægte følelser og glæden og har altid fokus på de detaljer, der gør billederne til noget særligt.

Vi skaber gode stemningsbilleder med tryghed og et glimt i øjet

Vi ved naturligvis også, at en konfirmation kan være en overvældende oplevelse for nogle, fordi der er så meget fokus og ekstra opmærksomhed på den person, der skal fotograferes. Derfor tager vi os gerne god tid til at lære konfirmanden lidt at kende. For på den måde har vi bedre mulighed for at skabe en afslappet og behagelig atmosfære – for det er i dén grad noget, der også kan ses på billederne, der således får et autentisk og naturligt udtryk, der kan noget ganske andet end de opstillede og kunstige portrætbilleder, som vi allesammen kender.

Vi bruger kombinationen af vores ekspertise, vores erfaring og vores arsenal af topprofessionelt udstyr til at levere de bedste resultater med de billeder du ønsker fra dagen. Det være sig både gennem portrætter, gruppebilleder med venner og familie samt stemningsbilleder fra kirken og ved festen. Desuden kan vi både levere billeder til dig digitalt eller fremkalde dem for dig, hvis du ønsker dig et godt resultat med garanti på kvaliteten.

Læs mere om vores billedgaranti

Se vores galleri med inspirerende konfirmationsbilleder

Som sagt tager vi gerne konfirmationsbilleder, som tager udgangspunkt i dine ønsker og præferencer. På den måde sikrer vi, at du kan have størst mulig fornøjelse af dem i rigtigt mange år. Vi laver meget gerne klassiske portrætbilleder af konfirmanden i konfirmationstøjet – og eventuelt også i andendagstøjet – men vi er også helt med på at gå mere kreativt til værks og skabe et frisk og anderledes udtryk, hvis I hellere vil det.

Ovenfor kan du se nogle af de konfirmationsbilleder, vi har taget i årenes løb. De kan være med til at inspirere dig – og vi er altid klar til at lytte til nye idéer og realisere de ønsker, du måtte have.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål

Hvis du har en kommende konfirmand og ønsker en erfaren og professionel konfirmationsfotograf, så tøv ikke med at kontakte os. Vi stiller os eventuelt også til rådighed for en indledende snak, hvor vi på forhånd planlægger, hvad der skal ske, og får forventningsafstemt de billeder, du gerne vil have fra den forestående konfirmation. Her får du altid en god oplevelse, hvor du bliver guidet sikkert gennem forløbet, når det kommer til billederne.

Kontakt os her